Zona clienti

Cauta

Top Tags

Feeds

Home > Regional > Bucuresti
0
Voturi
Vot
 GRADINITA DON CASTOR

GRADINITA DON CASTOR Don Castor este o gradinita particulara cu program prelungit, ce isi desfasoara activitatea in sectorul 2, zona Foisorul de Foc, aflata in apropiere de centrul orasului Bucuresti. Gradinita este amenajata intr-o vila (demisol, parter, etaj si mansarda), construita in anul 2005, cu o suprafata utila de 410 mp, avand o curte special amenajata pentru spatiu de joaca cu suprafata de 180 mp. Gradinita dispune de sali de clasa pentru fiecare grupa in parte, amenajate si dotate la un inalt standard de calitate, in conformitate cu normele impuse de autoritatile desemnate de stat pentru autorizarea si avizarea institutiei de invatamant prescolar, dormitor separat, cabinet medical, un grup sanitar pentru adulti, trei grupuri sanitare pentru copii, sala de mese si spatiu de joaca amenajat in interior.

www.doncastor.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Florarie online, flori online | FlorideLux.ro

Florarie online, flori online | FlorideLux.ro Florarie online, FlorideLux.ro,comanzi si ai livrare de flori oriunde in Romania. Livrare flori, buchete si aranjamente florale online, florarie online!

www.floridelux.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Bellini, restaurant Bellini restaurant italian, Bellini

Bellini, restaurant Bellini  restaurant italian, Bellini  Bellini, restaurant Bellini Universitate, restaurant italian a fost nominalizat 3 ani la rand de revista Time-Out la categoria "cel mai bun restaurant italian". Restaurant Bellini va asteapta sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei italiene, bucatarii nostri sunt pregatiti pe meleagurile insorite ale Italiei. Bellini – Restaurant Bellini Universitate este una din locatiile preferate ale amatorilor de preparate culinare cu specific italian.

www.restaurant-bellini.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Apartamente noi de lux in Bucuresti, zona piata Alba-Iulia

Apartamente noi de lux in Bucuresti, zona piata Alba-Iulia Ansamblul rezidential Le Fontane: apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, duplex, spatii comerciale, spatii birouri. Apartamente de lux in Bucuresti zona Piata Alba Iulia. Ansamblul rezidential Le Fontane, situat intr-o zona exclusivista a Bucurestiului – Piata Alba Iulia, va pune la dispozitie apartamente luxoase, ce au la baza frumusetea designului italian.

www.lefontane.ro | Detalii