Zona clienti

Cauta

Top Tags

Feeds

Home > Sanatate > Psihologie
0
Voturi
Vot
 NEGRU DANUT - Cabinet Individual de Psihologie BRASOV

NEGRU DANUT - Cabinet Individual de Psihologie BRASOV Experienta impune diferenta

www.psihoterapie-brasov.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Cabinet psihologie Cluj

Cabinet psihologie Cluj Cabinetul ofera servicii de evaluare psihologica si diagnostic, consiliere si psihoterapie, aviz port-arma, aviz permis auto. Emil Isac 1, ap. 7

psihoterapie-cluj.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Cabinet TerraPsi

Cabinet TerraPsi Cabinet psihoterapie si consiliere adulti, copii, adolescenti, cuplu, familie in Craiova si Dolj.

www.cabinet-terrapsi.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Poligraf cabinet psihologie

Poligraf cabinet psihologie Cu o vechime de 11 ani in evaluari psihologice si 8 ani in testari poligraf, firma noastra va ofera servicii de calitate, profesionalism si confidentialitate. Va asteptam cu cea mai noua si mai precisa aparatura.

www.poligraftest.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Cabinet de Psihoterapie

Cabinet de Psihoterapie Cabinet de psihoterapie Indiferent daca metoda folosita este cognitiv-comportamentala, psihoterapie scurta, psihodrama, psihoterapie de cuplu, gestalt-terapie, hipnoza sau psihoterapie pozitiva, ea va urmarii sa dezvolte, legatura profunda dintre constient si inconstient si nu va mai permite mecanismelor de aparare, sa blocheze evolutia receptivitatii pentru experienta interioara, care ne ajuta sa ne descoperim la adevarata valoare si care purifica personalitatea la toate nivelurile fiintei.

www.consultantapsihoterapie.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Cabinet psihologic Bucuresti

Cabinet psihologic Bucuresti Psihologul si psihoterapeutul Mirela Motronea cu locatia cabinetului psihologic in Bucuresti, zona Eroilor, ofera servicii de interventie si asistenta psihologica, evaluari si testari psihologice, psihoprofesiogram, dezvoltare personala, educatie, training si practica pentru studenti si masteranzi.

www.psihoteraconsult.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Cabinet Psihoterapie

Cabinet Psihoterapie Cabinet de psihoterapie si consiliere psihologica Elena Cozma. Explorati posibilitatile aducerii de schimbari in viata dumneavoastra prin terapie!

www.cabinetdepsihoterapie.ro | Detalii