Zona clienti

Cauta

Top Tags

Feeds

Home > Institutii > Servicii publice
0
Voturi
Vot
 Primaria Constanta

Primaria Constanta Primaria Constanta

www.primaria-constanta.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
  Primaria Municipiului Cluj-Napoca

 Primaria Municipiului Cluj-Napoca Primaria Cluj-Napoca - site oficial. Accesati informatii publice, comunicate de presa, hotarari ale Consiliului Local, proiecte. Taxe si impozite online, diverse acte necesare, cereri tip, telefoane utile.

www.primariaclujnapoca.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Primaria Alba Iulia - Site-ul oficial

Primaria Alba Iulia - Site-ul oficial Site-ul ofiicial al Municipiului Alba Iulia cu informatii si stiri despre activitatea primariei si a consiliului local, date si informatii despre orasul Alba Iulia cu potentialul economic, social si turistic de care dispune

www.apulum.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Casa de Asigurari de Sanatate GALATI

Casa de Asigurari de Sanatate GALATI Site-ul oficial cu toate drepturile rezervate al Casei de Asigurari de Sanatate Galati. Este un site ce sta la baza comunicarii intre CAS Galati ca institutie si ...

www.casgl.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Institutul National de Statistica

Institutul National de Statistica Institutul National de Statistica elaborează sistemul de indicatori statistici, metodologiile de calcul, tehnologiile şi standardele specifice de obţinere a indicatorilor; organizeaza si conduce cercetarile statistice referitoare la fenomenele si procesele economico-sociale, prin recensaminte, anchete statistice totale sau prin sondaje; proiecteaza, realizeaza si exploateaza sistemul informatic statistic.
Institutul Naţional de Statistică este condus de un preşedinte cu rang de secretar de stat, ajutat de trei vicepreşedinţi cu rang de subsecretar de stat, unul din vicepreşedinţi are atribuţii directe în problemele activităţii de integrare europeană, al doilea are ca atribuţie directă coordonarea activităţii de statistică economică şi socială, iar al treilea are ca atribuţie directă coordonarea infrastructurii statistice şi activitatea de tehnologia informaţiei.

www.insse.ro | Detalii

0
Voturi
Vot
 Institutul National de Metrologie - Romanian National Institute of Metrology

Institutul National de Metrologie - Romanian National Institute of Metrology INM - Institutul National de Metrologie (Romanian National Institute of Metrology)

www.inm.ro | Detalii